tisdag 24 april 2012

Tisdag 24/4-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår men tillslut så sov jag till tre tiden. Vaknade igen till fyra sex åtta tio och sist till elva, så en kass natt igen. Så kom ur sängen till kvart i tolv tiden och fick i mig frukosten sedan var det roman som gällde för mig fram till halv tre tiden. Så drog då ut och handlade lite från ICA fick tag i färska tomater som jag köpte ja och lite till. Sedan var jag inne i bokaffären och skulle köpa patroner till mina pennor men de hade inga idag. Skall se till fredag om de har kommit in jag skall tvätta då. Så men jag köpte en penna till för 29 så har jag nog ett tag. Så efter detta så var det hem och så gick jag igång med middagen med en gång. Hade idag karréer med klyft idag igen och det var gott såg inte på någon serie idag men lite på teven ändå. Så sedan till lunchen så såg jag wheeler dealers som jag brukar men det är repris men snart kommer nya tror jag. Så efter detta så satte jag mig att läsa lite ur lilla stjärna men då ringde farsan. Men det blev ett kort samtal efter det så satte jag mig igen och läste ett par kapitel. Så efter detta så la jag mig på sägen igen och idag kändes det rätt bra med yrseln. Ja inte i morse men nu så var det lugnt att se till vänster, kanske kristallerna har ramlat på plats igen. Vi hoppas att det är över men vi får se tills imonn, såg idag på internet att en tjej hade haft det i två år. Men vi hoppas att det är över nu, ni får rapport imonn på detta. Farsan kommer till halv fyra tiden så blir det lite kinamat. Så mer? En bra dag idag gick bra med allt trotts yrseln och efter träningen.

TRÄNING: Ja har glömt att säga detta ett tag men jag har skippat löpningen eftersom jag fick yrsel så men benet är nog inte helt läkt heller så till nästa vecka hoppas jag kunna gå igång igen.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med första inlägget det blev nästan fem sidor långt och gick igång med andra som är två sidor långt just nu. Det går bra att skriva nu trotts att jag har tränat så kan jag fokusera rätt bra.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: