torsdag 1 mars 2012

Torsdag 1/3-2012 20:04

DAG: Jaha ny månad då och natten var rätt bra somnade som jag ville och sov sedan fram till tio tiden. Efter detta så låg jag vaken till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn, körde med detta fram till ett då jag tog paus för lunch. Så efter detta så drog jag igång med musiken igen fram till tre tiden. Så mer? Jo jag fick svar från canal+ och de sa att den kommer till den 2é i USA en månad senare så kommer den hit. Så var det med det, och varför de skall ha när den kommer i USA på den svenska sidan vet jag ej men så var det. Så sedan till fyra tiden så drog jag till träningen och så hem och stretch och så middag. Skall köra samma middag nu till nästa vecka sedan måste jag hitta på nytt. Ja det blir två veckor jag kör innan jag byter måste komma på nått nytt innan dess. Så mer? Såg family guy och sedan lite på 2½ när jag åt. Så mer? Ja men det blir nere på träning det. Mer ändå? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Kort blogg idag visst.

TRÄNING: Ja det gick bra idag men jag måste nog köpa nya brallor såg för ett tag sedan att ett par av mina träningsbyxor börjar få hål mellan benen. Skall se om jag har råd denna månad med detta så skall jag köpa ett par.

ROMAN: Ja imonn så är det då att skriva in det som gäller får se hur det går då. Bra hoppas vi.

MUSIK: Ja fick till lite text idag men har sju verser att skriva har nu fyra kvar. Sedan tror jag att jag gör uppehåll med detta och skriver istället fram tills jag vet om jag får sång kursen igen. Sover nästan alltid bra så skiva skall nog gå bra istället för musik. Så kan jag fokusera lite mer på skrivandet fram över.

Så nog för idag säger jag och så lägger jag till Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: