onsdag 14 mars 2012

Onsdag 14/3-2012 20:04

DAG: Japp vi går till natt igen då ja, det gick inte att somna utan musik. Så till elva tiden så drog jag på mig lurarna och somnade sedan till ett tiden och sov sedan rätt bra inatt. Kom upp till tio eller nått sånt för telefonen ringde, pratade sedan och gjorde ett fel. Det var för tidigt på morgonen så jag får ta och ringa imonn igen och fixa till detta. Så sedan och jag vet inte vad klockan var men jag fick i mig frukosten och satte igång med romanen till tolv tiden. Körde den idag fram till halv två tiden då jag drog ut och handlade. Fick ta ut 500 till har nu 400 kvar som skall räcka till den 25é. Får leva snålt men det har jag gjort i många år nu så det skall nog gå det med. Sitter i dag och lyssnar till John Lee Hooker fick in tre timmar med denna man, det är blues och kommer nog ta och lyssna lite på musik när jag sitter och skriver ner bloggen. Finnes på min sida på spotify som ni kan komma åt om ni går in på spotify. henrikporalibror heter jag om ni vill söka på det. Så mer? Jo jag drog till bankomaten innan jag stack till ICA sedan drog jag ner till apoteket och hämtade det sista av ett recept. Skulle ha lite till men det fanns inte kommer inte var jag köpte det men hittade det inte på ICA så jag trodde att det var på apoteket jag köpte det. Men så var det nog inte ändå får jag hittade det inte idag. Så sedan hem och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och såg på mina serier idag med när jag åt. Men en hade slutat så den raderade jag idag. Så sedan satte jag mig och läste lite många kapitel idag blev det. Det är hypnotisören som jag läser den är helt okey, rätt spännande nu. Det började som en vanlig polis roman men så var det inte alls, får se hur den slutar men jag har aning om det får se om det är som jag tror. Vi hoppas inte det så jag blir överraskad. Så mer? Bra dag idag om det inte hade varit för missen när jag tog telefonen. Men det skall jag nog kunna fixa tills imonn.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra längre språng om man nu kan kalla det språng mer lunk eller jogg. Så får vi se om jag får upp pulsen igen, och sedan hur länge detta håller sedan. Skall ta och göra en anteckning om detta så jag kan se hur länge det räckte.

ROMAN: Var rätt pigg idag när jag kom ur sängen men sedan så fick jag ändå lägga mig en stund innan jag gick igång med romanen. Körde en och en halv timme idag och det gick bra. Men inte så bra som när jag tar den starka tabletten. Så men tar jag den mer så finns risken att jag blir att jag blir beroende och det gör jag inte.

Så mer jo jag lägger upp länk till John Lee Hooker här på spotify kommer här.  Nä det gick inte alls jag kan inte klistra in i denna blogg det går inte jo nu lyckades jag kommer här. spotify:user:henrikporalibror:playlist:048YmRMPqv5MYCq0dZb2DJ så nu gick det. Man kunde inte lägga in utan att man la in hyperlänk men där finns lite blues om ni vill lyssna. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: