torsdag 8 mars 2012

Torsdag 8/3-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, bra natt somnade som jag ville och sov sedan fram till nio. Men jag låg i sängen fram till halv tolv innan jag kom ur den. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde sedan fram till ett då det var lunch. Efter detta körde jag en timme till fram till tre, då jag la ner för dagen. Så efter detta till fyra så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Såg på family guy när jag åt sedan lite på 2½ innan jag gav upp för dagen. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller, men det är ju som det brukar vara så. Men en dag kanske till lördag så smäller det till eller hur? Så mer? Jo imonn så skall jag till stan efter att jag har hängt upp tvätten, då måste jag lägga in 100 på kortet så jag kan åka vagnen sedan går det 149 och så 75 det blir inte mycket pegar kvar sedan. Men det är lugnt för jag vinner till lördag, eller hur? Så jag har nu 500 så minus så har jag sedan kvar 176 och jag har lite till men fan vet. Men jag måste ha byxor så jag skall ändå göra det. Suck, men jag vinner nog till lördag då skall jag få lite stålar och så lever jag lyckligt i alla mina dar, och så får jag en halv häst och ett halvt kungarike. Japp.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag får ingen ny styrka fan om det blir som innan när jag körde. Så kommer inte pulsen upp heller får den inte över 150 så jag skall till nästa vecka köra 3 språng och en gång så 3 språng och en gång och en språng så får vi se hur länge detta håller då. Jag tycker att det tar lite länge innan pulsen går ner igen, men så fort går det väl inte ändå. Ja ja vi får se hur länge detta räcker då.

ROMAN: Ja ny dag och det gick väldigt bra idag var pigg totts att jag vaknade tidigt idag. Så körde jag två timmar idag med inte som innan en och en halv. Så fick mycket gjort idag synd bara att jag inte sover så bra alla dagar.

Japp tummarna tack till lördag så kommer det smälla till det känner jag på mig. Nu är det bara detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: