måndag 19 mars 2012

Måndag 19/3-2012 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt bra natt somnade som jag skulle men vaknade redan till sju. Dock så somnade jag om igen fram till tio tiden, men efter detta så blev det ingen mer sömn. Så till elva tiden så fick jag i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde denna fram till ett då det var lunch och sedan igen fram till tre tiden. Efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra då drog jag åstad till träningen. Tränade sedan hem och stretchade och så middag, såg på family guy och så 2½ sedan var det nog för idag. Så mer? Jo jag har slutat att spela spelet på facebook har inte nog med kompisar så jag kommer inte vidare så jag la ner det. Mer då? Nä jo inget på lotto igår heller men till denna veckan så kommer det smällt till eller hur? Jo jag vann på en dubbeltriss med idag 50 som jag imonn skall ta en ny för så får vi se om det ger mer då. Spana in twitter imonn så får ni veta först om det smäller till.

TRÄNING: Jaha körde som vanligt idag och körde sedan joggingen med tre sedan tre och så en med en paus mellan alla. Fick idag upp pulsen till över 160 så nu tar det igen. Men jag hoppade förra gången så jag tappar nog fort med om jag inte kör.

ROMAN: Ja lite seg idag men det gick ändå bra idag fick bra gjort och är nöjd med dagen idag. Kör imonn igen får se hur det går då.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: