lördag 3 mars 2012

Lördag 3/3-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår heller någon gång till tre tiden så slog jag igen mina blå. Sov sedan rätt kasst fram till tio tiden men kom inte ur sängen förrän till elva. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till halv två då var jag klar för dagen. Hade sedan massor med tid på mig så jag tog och gick igång med träningsmaten. Så var klar till tre tiden men jag satte mig vid datorn och pillade fram till fyra nästan. Då gick jag igång med storstretchen efter detta så körde jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes en hög med pommes idag eftersom jag inte äter lunch idag. Så satte mig framför teven och bläddrade och stannade på en film på Canal+ som jag satte mig och såg på. Den tog tid så jag satt alldeles för länge idag. Så efter denna så la jag mig i sängen igen fram tills nu. Så mer? Nä inget mer jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Nu är det nog för idag säger hej.

TRÄNING: Seg träning idag på storstretchen och jag orkade inte med alla armhävningar idag heller men jag körde tio till efter stretchen så jag tog igen dem då.

ROMAN: Ja fick mina en och en halvtimme idag och nu är det inte så mycket kvar att köra sedan. Men så kommer omgång (ja minns inte vilken omgång det är men säger två då) två som jag skall köra igång snart. Men jag måste skriva bättre om det skull bli nått av det.

MUSIK: Ja måndag och sedan torsdag så skall jag nog vara klar för ett tag sedan. Så kör jag roman på musikdagarna med sedan. Ja kanske lite musik blir det nog ändå tror jag.

Ja vi hoppas på lite stålar så skall jag nog kunna fixa till sängen med om det nu är den som spökar. Ni får veta hur mycket det blev på twitter eller så till måndag, ja om det blir lite så blir det redan till söndag på twitter. Nu är det nog och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: