torsdag 29 mars 2012

Torsdag 29/3-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, och en rätt kass sådan med sov dåligt igen men kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, och ja jag sa igår att jag inte hade mer men glömde idag. Brukade ju köra musik idag annars så jag glömde det igår. Så körde först fram till ett sedan fram till tre. Efter detta så gjorde jag inte mycket idag. Till fyra tiden så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Så såg på teven men när jag åt först family guy och så lite 2½. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara så. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen med mer imonn. Mini blogg idag tror jag visst imonn är det tvätt sedan till lördag så skall det gå tillbaks till normalt igen. Hoppas jag sover bättre då, men det kan vara vädret också det är ljust och rätt varmt så.

TRÄNING: Ja idag så körde jag som jag brukar men på löpningen så tog det slut idag. Jag måste till läkare med det hade hoppats att jag skulle slippa det men det går inte. Sprang bara ett par minuter idag för jag hade ont i smalbenet. Skall ringa imonn får vi se när jag får tid, så går en 100 med.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag med och det gick rätt bra idag med. Får se om det inte kan bli en bok av det tillslut.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: