tisdag 13 mars 2012

Tisdag 13/3-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en jävligt kass sådan med, tänkte lägga mig och sova igår utan att lyssna på musik men det sket sig. Till två tiden så tog jag på mig musiken ändå och låg sedan fram till fyra tiden innan jag somnade in. Sov sedan rätt kasst fram till elva tiden då jag gick upp och fick i mig frukosten. Så satte jag mig för att gå igång med romanen men la ner efter en halv timme. Så sedan väntade jag på samtal men fick inget idag kommer nog imonn då. Så efter detta så spelade jag lite och så gjorde inte nått fram till fyra tiden då jag slog en signal och så gick jag igång med middagen. Så hade idag karréer med pommes en jävla hög med pommes idag men allt gick ner ändå. Såg min serie idag med när jag åt, såg även på teven när jag fick ner lunchen. Då på weeler dealers och lite till jag zappade lite fram och tillbaks. Så mer? Skall se om jag kan somna inatt annars får jag lägga ner att somna utan musik. Trodde att jag skulle somna bättre och gjorde detta i lördags men inte sedan inatt. Vi får se hur detta går då, annars får jag gå tillbaka igen till musik och jag kan nog somna om jag sover kasst dagen innan. Ja vi får se hur det går som sagt. Mer då? Kass dag idag men det tar jag igen imonn hoppas jag.

TRÄNING: Ja körde ny språng träning igår och det gick bra kändes mindre i smalbenet när jag sprang igår så jag hoppas att det släpper. Skall köra 3 1gå 3 1gå och 2 så kommer jag upp i puls på sista med. Så får vi se hur länge detta håller då.

ROMAN: Ja jag försökte idag men det gick inte så jag la ner. Men det tar jag igen imonn hoppas jag. Så tummarna för bra sömn tack.

Ja inte mer att säga idag så jag säger som jag brukar göra tror jag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: