söndag 4 mars 2012

Söndag 4/3-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen har hänt nu ett par dagar i sträck. Så fick ont i nacken igår troligen av att sitta och titta på filmen så länge. Så jag tog tabletter men de tog inte så bra igår så klockan var över två mot tre innan jag tillslut somnade. Sov sedan kasst under natten fram till elva tiden då jag gick upp och fick i mig frukosten. Så efter detta så drog jag igång med dammsugningen och på detta var det då hemsidan som vanligt. Idag var det bara två som hade uppdaterat och som vanligt så hade inte MixMegapol gjort detta. Så på spotify sidan var det 147 148 och startsidan var det 177 178. La upp på facebook och twitter med har rätt många sidor nu och själva hemsidan är över 1000 objekt nu. Så efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog tre tiden. Jo jag pillade lite med datorn men mest så låg jag på sängen. Och till halv fyra så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och gräddsås ja 15% det var väldigt gott idag och jag såg på teven med. Då på en film men jag tog paus för jag satte igång att se den innan jag gick igång med middagen. Så jag satt inte så länge i sträck idag, får hoppas att jag inte får ont i nacken idag med bara. Så efter detta så la jag mig fram till sex tiden då jag fick i mig min lunch. Såg på Discovery när jag åt detta. Så mer? Jo vi hoppas på lite stålar idag så jag räknar med era tummar idag när jag ser hur mycket jag vann igår. Jag fick inget samtal så ingen storvinst men kanske lite, ni får veta på twitter annars imonn om det som vanligt inte blev nått.

TRÄNING: Japp har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så skall jag ta i lite mer när jag gör armhävningarna imonn på stretchen.

ROMAN: Ja skall köra igen till tisdag igen så skall jag nog sedan vara klar med allt. Och då går jag igång med omgång tre tror jag att det är.

MUSIK: Jaha text imonn då sedan blir det ett uppehåll med denna punkt sedan återkommer i höst igen hoppas jag.

Nä det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: