fredag 2 mars 2012

Fredag 2/3-2012 20:11

DAG: Jaha glömde i går att säga att jag la upp ny statistik för februari 2012. Så nu till dagen och vi börjar som vanligt med natten då ja, somnade inte som jag ville igår låg nog till två tre tiden innan jag somnade. Sov sedan kasst med undernatten men fick lite mer sammanhängande sömn till morgonen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så drog jag igång med romanen körde den idag fram till två. Då jag slog igång musikdatorn och denna för att skanna dem. Efter det så drog jag till ICA och handlade lite, men jag var rätt seg så jag fick gamla tomater gammal gurka och kassa paprikor. Fick ta ut 500 med nu har jag 1500 kvar så jag har rätt mycket denna månaden. Så sedan hem igen och satte mig vid spelet och la till igen för 75 spänn har nog lagt 400 på detta nu. Så efter detta till tre tiden så drog jag igång med middagen, hade idag kotletter med klyft och så testade jag nya stekpannan idag med. Men den tål inte så hög temperatur så jag fick inte till kotletterna som jag brukar men det var ändå gott. Såg min serie idag när jag åt middagen. Ja sedan la jag mig på sängen och låg fram tills nu. Mer då? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då så ses igen.

TRÄNING: Ja jag är inte längre säker på att det är sängen känns inte alls mycket idag så jag hoppas att det är armhävningarna som gjorde det vi får se. Men imonn är det storstretchen som gäller.

ROMAN: Ja kass natt men ändå en bra dag idag fick mina en och en halvtimme idag och körde en sida och lite till så okey. Vi kör igen tills imonn så får vi se hur det går då?

MUSIK: Skall göra klart texten till denna låten sedan skall jag pausa ett tag med musiken och köra romanen istället.

Lördag imonn så jag räknar med era tummar redan idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev imonn. Nu säger jag jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: