lördag 24 mars 2012

Lördag 24/3-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte så bra efter detta. Mest vak på morgonen idag vid sex sedan sju och så nio tio och till halv elva var jag uppe. Så kom igång med romanen till halv tolv idag och var klar till ett tiden. Efter detta så drog jag iväg till ICA för att handla lite, träffade en granne på vägen ner, och en till på vägen till ICA. Så köpte och så hem igen testade att handla lite grönsaker idag på nytt ställe men det var inget bra. Så sedan hem och gick igång med träningsmaten idag den var klar lite innan tre idag och till halv fyra så gick jag igång med storstretchen. Så efter denna så gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes med ketchup och såg min serie trodde jag. Men den har uppehåll ett tag vet inte hur länge men kommer igen. Den tiden nu så fick jag in Simsons istället så jag såg detta idag när jag åt. Så mer? Jo jag läste lite ur hypnotisören idag med innan jag la mig och väntade på att klockan skulle slå. Har ny misstänkt men denna är ologisk att det är så jag hoppas att det inte är som jag tror. Vi får se är nog inte så många kapitel kvar nu. Så mer? Ja imonn har jag film att se spelas idag sedan måste jag lägga om alla tiderna på boxen tiden ändras inatt. Så mer? Nej inte mer idag kommer igen imonn med mera ses då hoppas jag.

TRÄNING: Jaha körde storstretchen idag igen och seg var det som vanligt idag med. Men jag gör riktiga armhävningar nu iallafall.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag iallafall trotts kass natt ja eller morgon. Och jag tror jag kan få till den hoppas jag tillslut om jag bara kan sova lite bättre så.

Ja dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: