måndag 12 mars 2012

Måndag 12/3-2012 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och en bra sådan men det brukar det vara när jag tar stark tablett. Sov fram till nio tiden men somnade om fram till tio sedan låg jag till elva innan jag gick upp. Så efter detta så fick jag i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till ett då jag tog lunch och så efter detta fram till tre. Så vid tre så slog jag en signal och efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram till fyra då jag drog till träningen. Tränade sedan hem och så stretch och så middag på det, såg på family guy och sedan lite 2½. Japp efter detta så gick jag igång med bloggen och nu är jag här. Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som vanligt men denna veckan då smäller det det känner jag på mig. Så mer? Nä det var nog inte mer idag men en bra dag idag och vi hoppas på en bra dag imonn med. Skall få ett samtal imonn annars så kör jag som vanligt romanen.

TRÄNING: Jaha körde idag ny löpning körde tre minuter språng och en gång sedan tre språng och en gång och så en språng och så en gång. Och nu fick jag upp pulsen igen men inte på sista språng den kommer inte över 150 då men jag kan ta och köra två språng som sista istället för att gå en. Vi får se hur jag gör men detta kommer nog räcka ett tag hoppas jag. Så får vi se när jag måste ända igen. Bra träning idag.

ROMAN: Ja körde från tolv till ett sedan lunch och så en timme till sedan efter detta så en bra dag idag. Får två timmar när jag sover bra men jag kan inte ta tabletterna mer än två gånger i veckan. Efter som de är vanebildande så vill jag inte ta dem, hoppas jag sover bra ändå. Får se hur det går tills imonn brukar vara kasst men skall nu lägga mig utan att lyssna på musik får se om det gör skillnad då.

Så ja då var dagen till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: