söndag 11 mars 2012

Söndag 11/3-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja och igår så tänkte jag testa något nytt och det gjorde jag med. Jag la mig och lyssnade inte på musik alls och jag somnade redan till tolv inte ett två som jag brukar göra. Nu kan detta varit tillfälligt men hoppas inte. Så sov sedan rätt bra med två eller tre vak fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen efter detta så gick jag loss på hemsidan. Idag hade inte MixMegapol uppdaterat som vanligt men fick ändå tre uppdateringar ändå för jag la på top ten 2011 med idag detta gjorde jag efter jag hade lagt upp det andra. Så uppdatering på spotify var 149 150 151 och startsidan var 179 180 181 och jag fick inte tag i samma sida som jag använde innan på top ten men la till annat ändå. Så sedan så fick jag upp det på facebook och twitter sedan så var jag klar men då kom jag på top ten och gjorde detta med rätt på. Så efter detta så gjorde jag inte nått hade ju tänkt att spela men kände inte för det idag. Så satte jag mig och läste ett par kapitel idag mitt på dan för att jag inte gjorde annat. Så till tre tiden så drog jag igång ugnen och till fyra tiden så var jag klar med middagen. Hade idag köttbullar med pommes och ketchup såg på lite teve med men inget speciellt idag bara slö tittade. Efter detta så läste jag igen ett par kapitel till för att förbereda mig för imonn. Så mer? Jo jag vann inte stort igår men kanske lite idag ni får se på twitter om det gav nått. Annars imonn till bloggen om det inte blev nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med en kort blogg efter träningen.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Får vi se hur det känns i benen då men det kan vara hur jag springer som gör att det gör ont. Men ni får rapport imonn om detta och lite till.

ROMAN: Ja då skall jag köra igen imonn hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra det med hoppas jag. Återkommer med mer imonn.

Då är dagen till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: