lördag 10 mars 2012

Lördag 10/3-2012 20:04

DAG: Jaha natt  igen då ja och en kass sådan igen, jag tror att det är för att jag inte fick sång kursen. Kan vara annat med men tror det är det så jag hoppas att det rättar till sig lite längre fram igen. Somnade inte som jag ville utan låg länge vaken innan jag tillslut somnade. Sedan sov jag kasst fram till tio tiden då jag slog upp mina blå och låg sedan vaken till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan igång med romanen. Körde den idag fram till halv två då jag drog iväg till ICA för att handla lite. Sedan när jag kom hem så körde jag igång med stretchen till halv fyra tiden. Efter denna så körde jag igång med middagen hade idag karréer med klyft och kebabsås har inte haft detta på ett bra tag så det var väldigt gott. Såg först en film let me in men orkade inte se klart den så jag bytte till en japansk film men orkade se den heller. Detta var på play men det är inte mycket att se där som jag har sagt innan. Så efter detta så satte jag mig att läsa lite ett par kapitel blev det. Så på detta så la jag mig på sängen och degade fram till nu. Halv kass dag idag men jag fick ändå lite gjort på romanen så okey då. Mer då? Nä inte mer idag imonn så är det dammsugning och så hemsidan och så inget mer kanske så spelar jag lite imonn på Nintendo det var ett tag sedan nu. Men vi får se vad som händer.

TRÄNNG: Ja en storstretch igen och en seg sådan med men det gick bra ändå.

ROMAN: Ja en kass natt men jag fick ändå lite gjort idag så jag är nöjd med denna punkt idag ändå. Fick lite gjort men hoppas jag sover bättre sedan igen så jag kan gå på lite bättre.

Ja det är lördag och det är lotto som gäller för mig så jag räknar med era tummar idag så får ni veta hur mycket det blev till twitter eller så till måndag om det inte blev nått. Men blev det lite får ni veta tills söndag på twitter. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: