måndag 26 mars 2012

Måndag 26/3-2012 20:01

DAG: Ja natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte längre än till sju tiden. Somnade sedan om igen fram till åtta sedan nio och så tio, efter detta låg jag vaken till lite efter tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan igång med romanen. Körde idag fram till ett sedan igen till halv tre tiden. Så efter detta så gjorde jag inte nått fram tills det var dags att dra till träningen. Tränade sedan hem och stretch och middag på det, såg på family guy när jag åt sedan lite på 2½. Så mer? En bra dag idag trotts att jag vaknade alldeles för tidigt idag, men jag lyckades somna om så då kan det gå ändå. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera. Jo jag vann inte nått igår heller men till denna veckan så kommer det smälla till eller hur? Mini blogg idag men det brukar det var till träningen. Jo jag fick min deklaration idag och jag får 600 tillbaks till midsommar. Blir nog en mobil då tror jag har ju 500 innan så det skall nog räcka tror jag. Vi får se hur det går med det… Ler

TRÄNING: Ja det gick bra idag och så även på löpningen men fick lite håll på sista minuten idag. Men jag sprang ändå så det gick bra ändå. Har nog druckit för mycket idag.

ROMAN: Ja körde idag två och en halvtimme idag kom upp så pass tidigt idag så jag körde lite längre. Och det gick okey idag rätt pigg trotts kass morgon.

Jaha inte mer än detta kvar då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: