måndag 5 mars 2012

Måndag 5/3-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov bara fram till tio idag. Kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så drog jag igång musikdatorn och körde den fram till ett då det var paus för lunch. Sedan efter lunchen så körde jag igen fram till två tiden, så var jag klar för dagen. Så efter detta så spelade jag lite spel och gjorde inte mer än det. Så till fyra så drog jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag. Så såg på family guy och så lite 2½ innan jag la ner för dagen. Och nu kör jag blogg. Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som vanligt det. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mer, mini blogg idag men det brukar vara kort på träningsdagar.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag men jag får knappt upp pulsen nu igen. Hur länge varade det denna gången, inte många veckor. Jag får upp pulsen på andra omgången när jag gör två minuter sedan kommer den precis upp till de sista två. Men jag får ont i smalbenet med har jag sagt det innan? Tror det är för att jag har lutning på språng bandet jag har 5% tror jag att det är. Då måste jag lyfta tårna upp för att kunna springa om det nu är det som gör det. Men vi får se hur det går med detta vi hoppas att det släpper.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn då ja, hinner nog klart tills imonn med tror jag. Sedan till onsdag så skall jag gå loss igen men då på andra eller om det nu var tredje omgången. Så skall jag som jag sa innan köra på torsdag med eftersom jag är klar med musiken nu.

MUSIK: Ja körde klart texten idag och är klar för ett tag på denna punkt. Men gör jag något så skall jag lägga in lite här men annars så håller jag upp tills i höst.

Jaha inget på lotto men till denna veckan så kommer det smälla till det känner jag på mig. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: