tisdag 6 mars 2012

Tisdag 6/3-2012 20:07

DAG: Japp som vanligt igen natt då ja, sov inte bra inatt heller. Vaknade ett otal gånger och tillslut till tolv tiden. Så sen morgon och kom igång med romanen till halv ett tiden. Var idag klar till efter två tiden, så jag drog till ICA för att handla lite. Fick dock inte med mig allt idag så jag måste ut imonn med, skall köpa pålägg glömde det idag. Så sedan hem och drog igång med middagen med en gång, missade mjukis idag. Så hade idag kotletter med pommes men jag lämnade pommes för länge i ugnen så det var lite för hårda idag. Såg min serie idag när jag åt och förberedde för att gå över till sommartid jag måste ställa om alla tiderna i boxen annars går den igång en timme för sent. Så mer? Jo jag satt mig att läsa lite innan jag gick igång med bloggen ett kapitel idag för jag var sen idag hann inte mer idag. Så mer? Nä inget mer idag händelse lös dag idag, kommer igen imonn med mer. Jo jag uppdaterade min blogg igår brukar göra det över webhotellet men nu görs det via sidan istället.

TRÄNING: Ja för ett tag sedan såg jag att nya gym byxor bara kostar 149 på stadium så jag skall till fredag in och köpa ett par. Sedan skall jag samma dag till body och fitness och köpa en hand stärkare. Den ligger på 75 just nu innan var det över 200 så en sådan skall jag ha med. Men jag måste ta ut mer pengar för detta innan jag sticker.

ROMAN: Ja idag blev jag klar och imonn så skall jag ta och skriva ut det så skall jag sedan till torsdag och lördag gå loss igen på det. Fredag är tvätt.

MUSIK: Ja detta är nog den sista inlägget på ett tag nu och inte så mycket att säga om detta men jag kommer igen till höst med mera.

Jaha dags att säga hej för dagen och som vanligt lägga till Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: