onsdag 28 mars 2012

Onsdag 28/3-2012 20:09

DAG: Jaha natt  igen då ja och en kass sådan igen, somnade som jag skulle men sedan så vaknade jag ett antal gånger under natten och fram på morgonen. Så tillslut så var klockan elva när jag kom upp fick i mig frukosten och så stack jag till ICA för att handla. Fick med mig allt men köpte för mycket idag för nästan 900 det är i kött. Så men nu räcker det till nästa nästa månad med. Sedan hem och drog i mig en mjukis sedan läste jag lite ur hypnotisören ett par kapitel. Så sedan när klockan slog fyra tiden så gick jag igång med middagen. Idag var det bara att koka ris och värma chili concarnen. Såg mina serier idag när jag åt med sedan igen på weelers dealers när jag åt lunch. Så mer? Rätt kass dag idag men jag fick iallafall köpt maten så men det var en kass natt som startade det idag med. Så imonn är det träningen som gäller sedan är det lugnt fram till måndag igen.

TRÄNING: Japp har packat idag för imonn och jag är redo för det imonn. Kan hoppas att jag inte får håll igen när jag skall springa vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Ja inget idag men jag har bestämt mig för att skicka in en novell till SKRIVAS tävling så jag skall sätta igång med detta till söndag. Så skall jag köra söndagar fram till september för att få den klar. Kommer lägga till novell igen varje söndag.

Jo lotto jag har inte fått samtal så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter eller så imonn om det inte gav nått alls. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: