torsdag 22 mars 2012

Torsdag 22/3-2012 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan bara fram till åtta. Men jag somnade om igen fram till nio sedan tio efter detta så var det slut på sömnen för mig  idag. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, klockan var då tolv. Körde fram till ett sedan var det lunch och sedan fram till tre tiden igen. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretch så middag på det. Får vi se om jag blir sjuk igen av detta eller om det var något annat. Har mått bra idag iallafall så vet i fan var det var för nått, men jag tror det var nått jag åt, men jag vet inte vad. Så såg på family guy och inget mer idag var tidigt hemma idag. Snabb träning idag så jag var hemma redan till lite efter sex idag. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera så vi ses då. Jo inget på lotto heller som vanligt men till lördag då smäller det eller hur?

TRÄNING: Ja trodde idag att magen skulle krångla men det gjorde den inte alls. Dock så tog jag det lugnt med sprången idag gjorde lite men inte allt idag. Tänkte det är nog bäst att ta det lite lugnt idag, men lite sprang jag ändå.

ROMAN: Ja var trögt idag men jag fick mina en och en halv timme idag ändå. Får se hur det går imonn då vi hoppas på bra sömn som vanligt så skall det nog gå bra.

Ja nu är det inte mer för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: