fredag 16 mars 2012

Fredag 16/3-2012 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, en okey natt inatt somnade till ett halv två tiden och sov sedan rätt bra fram till elva. Kom upp och fick i mig frukosten och så till tolv så stack jag ner till tvätten. Sedan upp igen och väntade på att klockan skulle slå kvart i ett. När den gjorde detta så stack jag ner och skulle hänga upp den märkte då att jag hade glömt tränings handduken. Så jag åkte upp och hämtade den och glömde då tvätt medlet så jag åkte upp igen och tänkte den kan jag tvätta sedan. Så jag åkte ner i gen tomhänt och hängde upp tvätten. Så sedan så stack jag upp igen och stack iväg till ICA för att handla lite. Och idag så hittade jag det jag ville och köpte men det var klena så fan vet om de håller, men de kostade bara 7,90 så det var inte dyrt. Skall köpa ett par kraftigare sedan en dag. Så sedan hem igen och kollade till tvätten på vägen hem. Så sedan så skalade jag potatis och satte dessa på plattan. Skall ha dem till träningsmaten imonn. Så de hade kokat klart till tre tiden då jag fick av dem och lät dem stå att kallan sedan på diskbänken. Så sedan till kvart i fyra så drog jag ner och fick upp tvätten, efter att jag hade lagt in denna så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och pepparsås, såg på min serie idag när jag åt. Sedan såg jag weelers dealers när jag åt lunch. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto kollade inte detta tills onsdags för jag fick den ja vad heter det då? Jag svarade på en web panel som varade i 40 minuter och så sov jag inte heller efter detta. Men jag såg igår och jag vann inte nått men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Eller hur? Så mer? Jo jag fick en webadress idag som bockades den innehöll skadlig kod, så min brandvägg stoppade den idag. Frågan jag har var kom den ifrån? Och hur kom det in i min dator, ja jag är inte säker att det kom in i datorn men fick ändå upp detta i från brandväggen. Så när jag kollade den så gick siteadvator in och stoppade adressen. Så har inte varit på några konstiga adresser sedan jag fick denna datorn i början av 2010. Men det kanske inte fanns i datorn utan kom utifrån tror jag att det var. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja då har vi storstretchen imonn då skall se till att göra riktigt på armhävningarna som jag har slarvat med innan. Men det är tungt att köra dem, vi får se hur det går imonn då.

ROMAN: Ja har idag läst ett antal sidor på hypnotisören igen men nu har har gått tillbaks i tiden för att berätta lite om det innan. Så imonn så skall jag köra vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra det med hoppas jag.

Ja då var det slut för idag igen då ja och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: