onsdag 21 mars 2012

Onsdag 21/3-2012 20:03

DAG: Ja vi börjar med natt igen då som vanligt, kunde inte somna igår och jag visste inte varför men till fyra tiden så slog jag igen mina blå. Sov sedan så där under natten fram till åtta då jag fick rusa in på toaletten. Jag var dålig i magen var inne tre gånger innan jag somnade igen. Sov sedan fram till halv två trodde jag hade fått magsjuka men tror det var något jag ätit som gjord det. Så till halv tre tiden så drog jag i mig lite yoghurt och det gick bra så till fyra tiden så gjorde jag middag som vanligt. Vi får se om detta går men jag tror det var mat som var kass som jag har ätit. Och jag har funderat på vad det kan vara och kommit fram till att det måste ha varit kasslern jag såg inte på datum på den. Men får jag det igen till lördag så vet jag att det var den, för det enda jag ätit som jag inte brukar göra är potatis och kassler. Och jag tror inte att det var potatisen så då måste det vara kasslern. För hade det varit influensa så hade det inte gått bort så fort. Så jag skall köra gym imonn om magen inte säger till imonn. Så åt jag middag hade idag karréer med klyft och såg mina serier. Så innan detta så såg jag på Telia att man skulle byta lösen och SSID på routern med så det gjorde jag idag. Innan så frågade jag om man skulle göra detta då sa killen nä men nu skall man. Hade han inte sagt nej så hade jag redan ha gjort det nu. Men nu är det gjort så det är lugnt. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med erat tummar idag, så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Eller imonn om det inte gav nått. Så mer? Fick inget gjort alls idag men det tar jag igen tills imonn, hoppas jag.

TRÄNING: Ja jag packade väskan idag om det nu inte kommer igen imonn så kör jag imonn med. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja intet idag men det tar jag igen imonn hoppas jag, vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

Små kass dag men det gick bort hoppas vi så jag kommer igen imonn med mera fart då. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: