torsdag 15 mars 2012

Torsdag 15/3-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen, igår fick jag ett mail om en undersökning som jag satte igång med. Men jag såg inte hur lång den var och den var 40 minuter lång. Så jag kom i säng sent som fan och tabletten tog inte alls igår låg till tre tiden innan jag tillslut somnade. Sov sedan kasst under natten med många vak fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, fick mina en och en halv timme idag men det gick trögt som fan idag. Så efter detta så rättade jag till mitt misstag som jag gjorde i förrgår. Via telefon sedan så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretchade sedan middag på det. Såg på family guy och sedan lite på 2½. Så sedan så gick jag upp på min mobil och ändrade mitt meddelande så det hörs att det är jag. Så mer? Jo imonn så är det tvätt igen säger ni då och jag igen. Det är helg till en fredag och jag kan bara ta en till inte hoppa över en. Så jag fick ta denna fredag igen även om jag hade tvättat i fredags innan. Så mer? Jo jag ryker på 300 denna månaden men jag hoppas jag kan få ihop 500 med till ny mobil sedan också. Men det blir hårt att få ihop det vi får se hur det går med det. Denna månaden är det mat också som  jag skall köpa så blir inte mycket pengar kvar nu. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja seg dag idag efter kass natt så jag skippade språng idag ja jag sprang 3 minuter sedan la jag ner för idag. Så jag kunde inte testa den nya språng idag tar det till måndag. Men träningen gick ändå bra idag, trotts kass natt.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag men det gick trögt idag var inte alls pigg idag och då blir det inget vidare. Men ändå okey trotts allt.

Jaha kass natt men jag säger ändå som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: