lördag 31 mars 2012

Lördag 31/3-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, sov så där inatt somnade någon gång till ett tiden men sov sedan så där under natten. Till tio tiden så kom jag ur sängen och gick igång med romanen till halv tolv. Körde sedan en och en halv timme idag och efter detta så stack jag ut med soporna. Sedan så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och pepparsås, fanns inget att se idag på teven så jag slö tittade när jag åt. Jo innan detta till två tiden så satte jag mig att läsa hypnotisören ett par kapitel. Och det var som jag trodde den tjejen som jag misstänkte redan innan. Om det nu är hon men tror det det som inte går ihop är hur hon fick tag i bedövningsmedlet. Hoppas på svar på detta när jag läser vidare i boken tänkte på henne när hon skar sig själv innan detta. Så mer? Så efter middagen så gjorde jag, nej fel. Jag stretchade idag innan jag gick igång med middagen som vanligt. Har varit en lång dag idag kom upp tidigt och så skall jag också mäta upp allt jag dricker med så jag kom av mig just nu. Efter stretchen vid fyra halv fem tiden så gick jag igång med middagen. Så skall det vara och så var det, har mätt upp allt idag och jag vet inte om jag fick till det rätt heller. Och det vet jag inte förrän till maj då jag skall dit. Så mer? Nä det är nog inte mer idag kommer igen imonn med mer. Då skall jag först innan jag går igång med frukosten lägga till statistik på hemsidan. Sedan blir det frukost och dammsugning och så hemsidan och kanske en film, vi får se om jag har tid med detta men tror att det blir cowboys och ufon eller vad den nu heter. Vi får se vad det blir och mäta skall jag imonn med, har kollat lite på internet med om detta idag. Men det var inte så farligt som jag trodde.

TRÄNING: Ja körde min storstretch idag och den var seg som vanligt men gick ändå hem. Kommer gå bättre när jag kan cykla innan så jag är varm men det är ett tag tills dess.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag igen och det gick okey. Nu är det inte så långt kvar att köra men det är många gånger till som jag skall göra det med. Men det gick bra idag så okey.

Då säger jag hej för idag och lägger sedan till Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: