onsdag 29 februari 2012

Onsdag 29/2-2012 20:08

DAG: Jaha lite sen idag låg på sängen och filosoferade lite så kom jag på att det är ju dags. Så natten då ja, sov så där under natten somnade runt ett tiden och vaknade ett par gånger framåt morgonen. Och till elva tiden så kom jag ur den och fick i mig frukosten. Så efter detta till halv ett tiden så drog jag igång med romanen. Var idag klar till två tiden då jag inte gjorde nått spelade lite innan jag la mig på sängen igen. Så till tre tiden så drog jag i mig en mjukis och sedan satte jag igång med middagen. Hade idag tjockkorv och mos gott mos och ett gäng med ketchup. Så mer? Jo jag mailade dem om den nya serien som skulle börja till den 2é får se vad de säger om detta då. Var inte ute idag skall ut på fredag och handla lite. Så mer? En rätt bra dag idag men lite små segt har det varit som jag sa så vaknade jag ett par gånger i morse så. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo det är ju onsdag och det är lotto behöver runt 3000 så jag kan köpa en ny säng så vi håller tummarna för det eller hur?

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Mer att säga då? Nä inte mer här idag.

ROMAN: Ja idag fick jag klart första omgången av omskrivningen så jag skall till fredag skriva in den i datorn. Efter detta så kommer andra omgången så får vi se hur det går då.

MUSIK: Ja imonn så har jag text att göra sedan skall jag nog hålla upp ett tag med detta och köra romanen istället. Då har jag sovit bra och kan köra dessa dagar med. Så får vi se hur jag gör till hösten med detta.

Ja inte mer idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: