lördag 11 februari 2012

Lördag 11/2-2012 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, och en rätt kass sådan med, la mig som jag brukare och somnade också som jag burkar göra till ett tiden. Men vaknade sedan igen till fyra sedan till halv sex halv sju och så till tio sedan efter detta men jag sov kasst där emellan. Så från tio så låg jag till elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan till tolv så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till halv två idag då jag tog paus och satte mig att läsa lite hade inget mer att göra idag än att köra storstretchen. Så jag satt en halv timme idag och läste ur hypnotisören idag sedan så la jag mig ett tag fram till tre tiden så jag gick igång med stretchen. Så efter detta så var det middag idag hade jag karréer med ris det var väldigt gott och jag såg lite på teven med. Idag var inget inspelat så jag slö tittade på lite av varje. Så efter detta så ringde telefonen det var syrran som slog en signal. Så efter detta så la jag mig på sängen igen fram tills nu. En rätt bra dag idag trotts kass natt, det är konstigt ibland så sover jag rätt bra men dagen blir kass. Annan gång så sover jag rätt kasst och dagen blir ändå bra. Så mer? Nä inte mer idag jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag. Blir det nått så får ni veta på twitter annars så blir det till måndag.

TRÄNING: Ja en seg stretch idag som vanligt men jag gjorde nytt på armhävningarna har slavat på dessa ett bra tag nu men idag så körde jag riktigt och det var tungt.

ROMAN: Ja körde idag och det gick rätt bra trotts kass sömn inatt. Men jag får gå på två eller kanske tre gånger till om jag skall kunna få den bra nog.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag men till måndag så skall jag köra igen. Får se då om jag kan få till versen eller inte, vi hoppas på det.

Japp lotto så tummarna tack så säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: