måndag 27 februari 2012

Måndag 27/2-2012 20:07

DAG: Och så natt igen då ja, somnade till tolv ett tiden och trodde att jag hade sovit bra när jag vaknade till elva tiden idag. Men jag var seg idag så efter jag hade varit på toan så la jag mig igen ett tag. Men tillslut så gick jag upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång musikdatorn. Körde sedan med detta först fram till ett då det var paus för lunch och sedan fram till tre tiden. Så efter detta så la jag mig igen för jag var seg så fram till fyra tiden så kom jag ur sängen och drog till träningen. Tränade sedan hem igen och så stretch på det sedan middag. Såg på family guy och sedan lite på 2½ men satt ända fram till tio i idag. Så sedan så gick jag igång med detta och nu är jag här. Jo jag fick ett samtal idag med och de sa att det inte blir nått med sången. Så jag tror jag skall vänta lite med att köpa ny mobil och se om det inte kommer nått nytt. Sedan har jag ju försäkringen med till nästa månad på 900. Ja vi får se hur jag gör med detta men ny mobil skulle vara kul. Jo så vann jag inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara så. Seg dag men ändå en okey dag på det hela.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag trotts att jag var seg och så även löpbandet.

ROMAN: Ja nu är det klippning imonn sedan skall jag ut och köpa ny putsmedel till ungen med köpte annat men det var inte bra.

MUSIK: Ja nu blir det ingen sång men skall se till slutet av året då det kommer igen men blir det inget då heller så tror jag att jag lägger ner. Men jag kommer iallafall köra lite låtar ett tag fram över.

Jaha dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: