måndag 20 februari 2012

Måndag 20/2-2012 20:06

DAG: Så natten igen då ja, somnade som jag skulle till tolv tiden men sov sedan bara fram till nio. Efter detta låg jag envist kvar fram till tio tiden innan jag gav upp och gick upp. Fick i mig frukosten och slog igång musikdatorn. Så körde sedan igång med musiken fram till två tiden idag då jag var klar för dagen. Men gick på det igen en stund fram till tre tiden. Så sedan till fyra så drog jag till träningen och sedan hem och stretchade och så middag på det. Såg på family guy när jag åt och sedan lite 2½ innan jag gav upp för idag. Så mer? Jo jag vann igår 22 spänn som jag igår la på lotto så jag har en chans till denna onsdagen. Så mer? Ja mer ja har inte hänt så mycket idag mer än detta tror jag. Jo jag la upp fel på twitter så skulle jag rätta det och skrev fel igen, läser inte det jag lägger upp men tillslut så fick jag det rätt. Jo jag funderar på att köpa en dator en bärbar för ca 6000 men jag har inte pengar till det nu. Och sparar jag så kommer det ta tills slutet av året innan jag får ihop det. Men då kommer Windows 8 och det kan jag inte ta om det skall fungera på musikprogrammet. Så vi får se hur jag gör har nu 1000 så kommer det in 1000 varannan månad så tar det till den december. Då om jag inte räknar fel så har jag 6000 och kan köpa en med i5 fyra kärnor. Men det är ju bara om jag fortsätter med musiken annars så har jag ingen anledning att köpa. Så vi får se hur det går med det, tänkte köpa annat men tror jag skippar det.

TRÄNING: Japp det gick bra idag men jag fick ta cykel idag allt var upptaget idag när jag skulle gå igång. Men lite cykel bryter av då och då.

ROMAN: Jahapp då kör jag igen imonn då bara sömnen kommer så.

MUSIK: Ja la ner för dagen idag till två tiden då jag hade gjort klart texten. Men gick igång igen efter en stund och kom på en ny låt. Som jag pillade med lite innan jag stack till träningen. Så får vi se om det blir mer låtar sedan, allt hänger på sågen. Men som jag sa om det inte går nu så kommer det igen till slutet av året idag. Men efter detta så lägger jag nog ner det om jag inte kan lära mig sjunga.

Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: