fredag 17 februari 2012

Fredag 17/2-2012 20:04

DAG: Natt igen då ja, somnade som jag ville igår till ett tiden, sov sedan fram till sju och sedan igen fram till tio tiden. Låg sedan vaken fram till elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till halv två efter detta så drog jag till ICA för att handla lite. Gick nästa på 200 idag och nu har jag 500 kvar men det skall ju bra räcka till den 25è så det är lugnt. Så sedan hem igen och drog i mig en mjukis och gick efter detta igång med middagen. Som idag bestod av kotletter och klyft men jag satt mig vid datorn ett tag och lyckades bränna ena sidan av dem. Och som vanligt så gick brand alarmet igång med så jag fick ta ner det och ta ur batterierna för att det skall sluta tjuta. Så när jag åt så såg jag min serie idag med och sedan lite till innan jag kom upp och diskade. Satte mig och såg lite till efter detta och satt fram tills det var dags för lunchen. Såg på Discovery när jag åt detta. Lite små kass dag idag trotts att jag sov rätt bra inatt. Så mer? Pengarna är snart slut i spelet med så jag har inte råd att fylla på nu heller. Jo så satte jag mig och läste ett par kapitel av hypnotisören med idag innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Nä inte mer att säga idag kommer igen imonn efter romanen och sedan också storstretchen.

TRÄNING: Ja det gick bra att somna igår med men dagen var inte så bra ändå fick inte så mycket gjort idag men fick ändå gjort det jag skulle så okey då.

ROMAN: Jag satt idag en och tjugo idag men skrev inte en rad idag. Hade rätt svårt att fokusera idag. Men lite fick jag ändå gjort så okey då da.

MUSIK: Ja till måndag så är det text som gäller för mig på denna punkt, mer då.

Rätt bra dag med bra sömn men ändå lite kass dag ändå, men det tar jag igen imonn. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: