tisdag 28 februari 2012

Tisdag 28/2-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen som vanligt då ja, somnade igår som jag ville och sov sedan rätt bra fram till tio tiden. Men var lite seg så jag måste ha vaknat ett par gånger där innan med. Fick i mig frukosten och så drog jag till kippningen till tolv tiden. Efter detta så tog jag vagnen 6an till korsvägen och steg av för att ta mig till butiken som jag köpte hos förra gången. Men den fanns inte där så jag tog 4an till Brunnsparken och tog mig sedan in på El-Giganten och köpte putspastan där. De tog 69 för den men den jag hade innan räckte nog två eller tre år. Minns inte när jag fick den nya spisen men har haft samma pasta sedan dess. Så sedan så drog jag hem och fick i mig en mjukis och ett gäng med godis, skall äta det nu så jag inte har mer sedan. Det var näsan ett kilo som farsan hade köpt, så jag skall få i mig det som fort som möjligt. Men jag äter varje dag lite grann. Så mer? Jo jag spelade lite på spelet idag men när jag kom hem. Och jag såg min serie idag när jag åt med är rätt bra denna den heter persons of intrest rätt okey men jag har inte ännu fått reda på när den nya kommer igång. Skall ta och maila dem idag om detta, det står att den skall gå igång till den 2é men finns inte i några menyer alls inte ens deras egna. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja det är nog inte armhävningarna som gör att det gör ont, det är nog sängen. Så jag måste ha ihop 2500-3000 för en ny, måste vinna tills imonn så kan jag köpa en ny. Men jag skall vänta ett tag till och se, men jag tror det är sängen, suck.

ROMAN: Ja då kör vi igen tills imonn då ja, bra sömn hoppas vi på så får vi se hur det går imonn.

MUSIK: Ja har funderat idag och jag tror jag kan få 4500 för trummorna och 1000 för pedalen och 500 för paden och 500 för pallen det ger 6500 om jag säljer musikgrejorna. Men som jag sa innan så har jag en chans till till hösten att få sång utbildningen. Fram tills dess så kör jag låtar så får vi se hur det går med det.

Så ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar gör Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: