söndag 5 februari 2012

Söndag 5/2-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra inatt och sov sedan fram till sju tiden. Men lyckades somna om igen fram till elva tiden, då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan efter detta så satte jag igång med att dammsuga, på detta så satte jag mig och gjorde hemsidan. Idag hade alla uppdaterat så på spotify sidan var det 137 138 139 och startsidan var det 166 167 168 men kan säga att det är en bugg idag på sista på spotify 139. När man söker över lista så kommer ett popupp fönster och så har jag inte gjort det men det går inte att få bort. Tror detta är en bugg i mitt webprogram så men klickar ni så kommer rutan upp annars så varnar surfen att den bockar ett fönster. Och jag har inte gjort så att detta skall komma men det kommer ändå. Så sedan så drog jag i mig en mjukis och så skulle jag då se en film. Men det fanns inget att se så jag tog och hyrde en film istället nu har jag hyrt för 100 denna månaden så nu får det inte bli mer. Hyrde super 8 den var väl okey att se men så där. Så mer? Jo fick ingen signal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter om det gav nått annars tills imonn när jag bloggar om det inte blev nått. Så mer? Jo farsan var här idag med och hämtade biljetterna till båt mässan, min farbror var ju med på den så farsan får biljetter varje år. Han hade Porali marin men har nu lagt ner produktionen på det och flyttat till Spanien. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn om ni har lust att titta in då.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn. Tycker nog att jag fått lite mer styrka nu men jag har bara tränar på denna tyngden i sex veckor. Men det känns bra.

ROMAN: Ja om allt går som jag vill så köra jag igen till tisdag då. Vi hoppas redan idag på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja blir då text imonn men fan vet om jag inte gör om lite ändå vi får se hur jag gör imonn.

Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: