onsdag 1 februari 2012

Onsdag 1/2-2012 20:07

DAG: Jaha skall börja med att säga nä det blev inte rätt igår, sover jag kasst så blir det ofta så att jag tar fel på dag. Så även igår det är ju inte onsdag igår utan idag och det är idag som jag vet att jag inte har vunnit stort för de har inte ringt men kanske lite. Så nu till natten, somnade som jag skulle igår och sov rätt okey fram till sju tiden. Då jag låg vaken ett tag men lyckades somna om igen fram till elva tiden, låg dock kvar till halv tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och drog sedan igång med romanen, då var klockan nästan ett. Körde idag fram till halv tre tiden, då jag drog till ICA och handlade. Så sedan hem igen och fick ta ut 500 idag med har nu rätt bra kvar om jag inte slösar med det. Så kom hem och fick in varorna sedan så väntade jag på att klockan skulle slå så pass mycket att jag kunde börja med maten. När den gjorde detta så tinade jag upp lite kött pepparbiffar och ris till detta med pepparsås. Så spanade jag lite på Simsons innan jag gick över till boxen och såg mina serier. Det var House idag men resten var inte nytt så jag skummade igenom detta och raderade det sedan. Så mer? Jo jag fick i mig lunch med idag men jag var sent med maten så jag kom inte igång med lunchen förrän till halv sju tiden. Såg på Harry Potter då på film kanalerna, men såg inte klart har sett det innan så jag bara slö tittade. Mer? Jo lite pengar idag hade varit bra skulle vilja ha en ny kaffebryggare tror jag har tagit detta innan en gång. Men då måste jag få ihop lite över 1000 för det, så vi hoppas på vinst idag och era tummar tack. Nu är det nog för idag säger hej.

TRÄNING: Ja har inte packat idag men skall göra detta nu efter bloggen. Så blir det sista gången för denna vecka på denna punkt, nä kommer igen till lördag igen sedan är det slut för veckan.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag men jag måste nog gå på fyra eller kanske fem gånger det vill säga två eller tre till. Men det blir långsamt bättre så jag är nöjd med detta så får vi se hur det blir när det är klart.

MUSIK: Ja imonn så blir det nog trummor skulle jag tro, men kanske lite text med måste få fyra verser till om jag inte minns fel. Ni får veta imonn mer om detta.

Jaha dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: