tisdag 21 februari 2012

Tisdag 21/2-2012 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag ville igår runt ett halv två tiden. Sov sedan så där fram till tio tiden, men jag låg ända till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, eftersom jag var tidig idag så var jag klar redan till halv två. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla men innan detta var jag och tog ut lite stålar. Så handlade lite sedan hem igen, men jag glömde mycket idag så jag får dra imonn med efter romanen. Så skulle då fått i mig en mjukis men hade då glömt banan så jag skippade det idag. Så till tre tiden så drog jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Såg först på lite family guy och så sedan på min serie som fanns på boxen. Så kan säga en ganska ointressant sak idag som jag idag såg på mitt tangentbord jag använder W Q Z B minst av alla tecken. De andra knapparna är slitna men inte dessa. Så av detta kan man dra slutsatsen att jag sällan skriver ord med B i och W Q Z de tre sista är väl inte så konstigt med B? Så mer? Jo efter middagen så gjorde jag inte nått fram tills det var dags för lunchen såg på Discovery när jag åt den. Så mer? Onsdag imonn så tummarna för mig skulle sitta gott. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men tills i övermonn (gammalt fint Svenskt ord det) så blir det lite till.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag med men blev inte så mycket gjort idag. Var rätt seg idag även att jag sov rätt bra inatt. Men det tar jag igen imonn.

MUSIK: Ja till torsdag så skall jag gå på den nya låten då, om det nu blir nått med det. Borde höra av sig denna veckan och har ännu inte gjort detta så fan vet. Men jag har en gång till sedan till hösten sedan ger jag nog upp. Vi får se hur det går med detta då.

Japp inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: