onsdag 15 februari 2012

Onsdag 15/2-2012 20:07

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade som jag ville igår men sov sedan så där under natten. Vakade sedan till sex sju men efter detta så sov jag till tio. Där efter så låg jag till elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen sedan. Körde idag fram till 13:30 då jag hade kört i en och en halvtimme. Efter detta så drog jag ut och handlade lite sedan hem igen. Har inte gjort mer idag en bra dag och blev klar tidigt idag så jag kom inte på nått att göra mer idag. Men till tre tiden så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg mina serier idag med när jag åt. Så sedan fick jag även i mig lite lunch och såg även då på lite teve, men inte på nått speciellt bara slö tittade. Så mer? Jo det är onsdag och det är lotto idag så jag kommer mer rapport på twitter om jag vann nått annars tills imonn om jag som vanligt inte fick nått. Så mer? Nä en bra dag men jag gjorde knapp nått mer än skrev idag, så slut för idag.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja kom igång tidigt idag och var också klar tidigt idag men det gick bra idag. Men det är mer att göra på den så vi får se om det blir nått tillslut ändå.

MUSIK: Ja som jag sa så blir det text men först trummor imonn så måste jag göra om lite också fick inte till det som jag ville. Lyssnade idag en stund och nä det går inte att ha det så så jag skall göra om imonn igen lite. Sedan blir det trummor och sedan om jag hinner med lite text till detta.

Lotto så jag räknar med era tummar idag vi får se på twitter vad det gav idag. Men tillslut så säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: