måndag 13 februari 2012

Måndag 13/2-2012 20:13

DAG: Jaha lite sen idag för jag uppdaterade en gaget som kollar processorns kärnor. Så men nu till natten igen då ja, somnade som jag skulle igår men vaknade igen till fyra sedan igen till fem och så sex sedan sju men efter detta så sov jag till elva tiden. Men rätt kass natt ändå dock en bra dag idag så den blev bra även att natten var rätt kass. Kom upp och fick i mig frukosten sedan så drog jag igång musikdatorn och satte igång med detta. Tog paus till ett då jag fick i mig lunch men sedan gick jag igång igen fram till tre idag. Efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade sedan hem stretch och så middag på det, såg lite family guy och 2½ innan jag la ner för dagen. Så och så vann jag inte nått på lotto heller igår ja eller till lördags. Men denna veckan alltså då kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur. Så mer? Min psoriasis är illa just nu och så har jag ny salva med om det är den eller vad det nu är men illa är det. Skall nästa gång köra den gamla och se om den gör bättre jobb. Men det var kasst redan innan jag gick igång denna gången, så vi får se om jag kan köra den nya eller om jag måste gå tillbaks till den gamla. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då, vi kanske ses då?

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag igen och löpbandet går lättare och lättare. Trotts att jag har höjt upp på det så känns det bra.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så skall jag köra igen imonn. Har varit lite kasst men idag så hoppas jag att jag kan somna rätt snabbt. Ni får veta hur det gick imonn.

MUSIK: Ja idag så gjorde jag alla verser och så ett break och blås så skall jag till torsdag lägga till trummor hoppas jag. Och sedan är det text som gäller efter detta.

Nä nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: