torsdag 23 februari 2012

Torsdag 23/2-2012 20:07

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade som jag skulle igår till ett tiden och sov sedan fram till elva tiden idag men vaknade ett par gånger där emellan också. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn. Så körde detta idag fram till tre tiden med en timmes uppehåll till ett för lunch. Så efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra då drog jag till träningen. Tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Såg lite på teven med när jag åt och då så hörde jag att min serie inte kommer imonn. Så brukar de göra på tv 6 det plockar bara bort när de känner för det. Så mer? Jo imonn så skall jag ställa in boxen på nya avsnitt av min serie som går till den 2 maj. Så mer? Ja vann inte nått igår heller inte en spänn blev det igår men det är ju som det brukar vara så. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, eller hur? Mer? En bra dag idag allt som jag gjorde gick bra och hann med allt med.

TRÄNING: Träningen gick bra idag och så även joggningen som jag kallar språng träning. Fick upp pulsen idag till över 150 på alla språng tillfällena får se hur länge detta håller då.

ROMAN: Ja nu är det tvätt imonn så blir inget på denna punkt imonn.

MUSIK: Ja idag var det svårt för jag hade för hög fart på takten idag skulle spela in det på 130 men gick sedan ner till 120 så var det bättre men jag spelade in på 130. Så testade jag att lägga trummor och bas med lät helt okey. Men jag tog bort detta och la sedan bas bara skall lägga på trummor sedan igen.

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: