torsdag 2 februari 2012

Torsdag 2/2-2012 20:05

DAG: Jaha natt  igen då ja, bra natt men vaknade redan till sju en stund. Men somnade om igen och sov sedan fram till elva tiden, kom ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så startade jag musikdatorn och satte igång med detta. Till ett så var det lunch och så körde jag igång igen till halv två tiden, var snabb idag med lunchen. Så körde sedan detta fram till tre tiden då jag la ner för dagen. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till gymmet, tränade sedan hem igen och stretchade och så middag på det. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller och jag fick inte heller något mail om jokern alls igår. Brukar komma ett med lotto och ett på jokern men inte igår. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då skall ut och handla imonn med.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag var lite sen idag. Dock så var jag klar som jag brukar ändå. Men jag har bytt ordning på seten denna vecka och det kändes i armarna idag. Kände inte nått i måndags men idag så kände jag av det.

ROMAN: Ja då kör vi igen tills imonn hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Ja idag så la jag trummor men det ville sig inte alls idag. Så jag fick göra om ett otal gånger idag. Men tillslut så fick jag till det ändå, men jag hann inte med text idag skall göra det till måndag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen till måndag.

Jaha en dag till ända igen och en rätt bra sådan med men nu är det bara detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: