fredag 3 februari 2012

Fredag 3/2-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår men sov sedan så där under natten. Vaknade till sju tiden och låg sedan vaken en timme nått sånt. Kom ur sängen till elva tiden då jag fick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden efter detta så stack jag ut till apoteket och skulle då få med mig allt men inte heller. Jag förnyade receptet i tisdag men han inte kommit in ännu och de tabletterna jag skulle ha hade de inte heller. Men hon sa att de skulle komma till tisdag men kommer de inte då så blir det skit med allt. Vi hoppas att de kommer in då. Så sedan så var jag inne i ICA och handlade lite köpe ny ost för den jag fick var inget god alls så jag mailade dem och fick då ett par checkar som jag löste in idag. Och fick ny ost och lite till. Så när jag sedan kom hem så ringde morsan och jag fick gå upp på internet och fixa biljetter till svenska mässan, båt mässan. Så efter detta var klockan redan fyra så jag drog igång med middagen med en gång. Hade idag falukorv med mos gott mos, såg den förra gången jag var inne på ICA att de sålde falukorv för 15 för en ring så jag tog en. Fryste två delar och tog en idag, blir en åtta nio skivor av det per bit. Så såg inget idag på teven iallafall inte på inspelade boxen men såg Simsons och lite annat på teven när jag åt. Så mer? Jo så körde jag skannern idag på båda datorerna gick igång till två tiden idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja då är det träning imonn då eller storstretch som vanligt men måste ut och hämta en grej på posten innan jag går igång med detta. Så skall jag också göra träningsmaten med men jag tror jag går ut först och gör träningsmaten sedan.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag även om det var lite segt. Men det är mycket kvar att göra efter detta blir nog en fyra fem omgångar skulle jag tro.

MUSIK: Ja till måndag så skall jag köra text till den nya, nu dröjer det ett antal veckor innan jag vet om det blir nått av kursen eller inte.

Ja inte mer att säga dag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: