onsdag 8 februari 2012

Onsdag 8/2-2012 20:07

DAG: Jaha ännu en kass dag och som vanligt så började den med en kass natt. La mig som jag brukade och tog av mig lurarna till halv två tiden då jag dåsade till innan. Men efter detta så somnade jag inte bra igen, låg vaken länge innan jag tillslut somnade någon gång under natten. Så även morgonen var sådan vaknade och somnade om var annat. Så men till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen till tolv tiden. Slutade dock redan till ett tiden idag, gick inte att koncentrera sig idag. Efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag hamburgare med klyft och ketchup såg mina serier idag när jag åt. Så mer? Sedan gjorde jag inte nått igen fram tills klockan sex då jag fick i mig lunchen. Igen har jag skurit paprikan med odiskad kniv för de var inte bra idag. Men jag har nog för imonn iallafall så får jag köpa mer till fredag. Då jag ändå skall ut och hämta lite salva från apoteket. Så mer? Kass dag igen brukar inte vara så till onsdagar, men det tar jag igen nu tills fredag så är det tvätt sedan till lördag så kör jag igen på romanen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja har inte packat väskan idag men skall göra det nu efter bloggen. Så får vi se hur jag gör med ny intervall imonn kanske höjer det tills imonn får se hur jag känner mig imonn.

ROMAN: Ja körde en timme idag men det gick illa tröt idag men det är ju sömnen som gör detta men nu har det varit två dagar i sträck. VI hoppas det rättar till sig nu till lördag.

MUSIK: Ja vad gör jag imonn då blir nog en låt till tror jag, vi får se hur det går med det imonn är ju klar med den förra så vi får se.

Kort blogg idag men jag kommer igen imonn med mera fart då hoppas jag. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: