torsdag 9 februari 2012

Torsdag 9/2-2012 20:03

DAG: Japp natt igen och en rätt bra natt sov fram till tio tiden men vaknade ett par gånger innan detta med. Kom sedan ur sängen till elva tiden då jag fick i mig frukosten och drog igång musik datorn. Så efter detta så höll jag på med detta fram till ett tiden då jag tog lunch sedan igen fram till tre tiden. Efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjord detta så drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretch så middag på det. Mer? Jo jag vann inte nått igår heller men till lördag då smäller det till eller hur? Mer då? Nä inte mer idag kort blogg idag tror jag visst men har inte hänt så mycket idag. Mer? Jo jag har slut på pengar till facebook spelet, men jag tror jag lägger ner det hur mycket än man lägger till så tar de bara mer. Jag har lagt in 50 av egna pengar sedan har jag fått 80+80 när jag la till grejor. För mina 50 fick jag 59 pengar tror jag men sedan så har jag tagit gratis pengar med som jag sa. Men varje grej men gör så kostar det pengar så man kan ösa in 1000tals spänn i det och det tar ändå inte slut. Jag får se om jag spelar det mer har ju inte pengar så tror jag får ge upp. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Träningen gick bra idag och jag körde nya på löpbandet med men fick då upp pulsen till över 150 när jag körde två minuter inte sedan när jag körde en minut så gick den inte över 150. Men jag tror jag kör så nu ett tag annars så får jag gå över till 2 språng en gång 2 språng en gång 2 språng en gång och så en språng till. Men jag kör nu så här ett tag tills så får vi se.

ROMAN: Nä inte förrän till lördag så kör jag här igen, vi hoppas på bra sömn…

MUSIK: Japp körde igång på en ny låt igen idag, fick en vers och refrängen klar idag. Men jag fick ändra versen för det var samma som låten innan, kom på det idag efter jag var klar. Men jag ändrade det sedan igen.

Jaha det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: