lördag 18 februari 2012

Lördag 18/2-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då japp, somnade som jag ville igår och sov sedan ända fram till nio. Men efter detta så lyckades jag inte somna igen utan låg vaken till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan igång med romanen, körde idag fram till halv två. Sedan på detta så drog jag igång med träningsmaten, var klar med denna till tre tiden då jag gick loss på storstretchen. Så efter detta så var det middag hade idag köttbullar med pommes och ketchup. Inget att se idag fanns inget på boxen såg på Discovery om meteoriter. Så sedan så såg jag inte mer än detta och la mig sedan fram till sju tiden då jag satte mig att läsa lite ur hypnotisören. Fick inte i mig mer än ett kapitel idag, startade sent så jag hann inte mer idag. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Eller så till måndag om det inte blev nått, ja det kan bli lite men då får ni veta detta till söndag på twitter annars så blir det till måndag på bloggen. Så mer? Jo ny serie kommer till den 2 maj ja inte ny men nya avsitt. Sedan är det två till som skall starta under våren som jag skall se. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera så vi ses väl då hoppas jag.

TRÄNING: Jaha storstretch idag och seg sådan med men fick den gjord så okey då da.

ROMAN: Idag gick det bättre även om jag kom igång lite segt idag. Men jag fick ny fart efter en liten paus och måste nog gå igenom den ett par gånger till innan jag är nöjd.

MUSIK: Ja skall då göra text till måndag igen, så får vi se om det blir någon sång eller inte men vet mer om detta till nästa vecka skulle jag tro.

Lotto vill ha lite idag så jag räknar med era tummar idag, som jag sa spana in twitter så vet ni med. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: