onsdag 22 februari 2012

Onsdag 22/2-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår utan låg länge innan jag tillslut somnade. Men sov sedan rätt bra efter detta fram till elva tiden, men kom inte ur sängen förrän till tolv idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde idag fram till två då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och fick i mig en mjukis innan jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med ris och gräddsås, såg på mina serier idag när jag åt med. Så men fick inte i mig allt idag tappade aptiten efter ett tag idag. Men det var bara lite ris som inte gick ner idag. Så sedan spanade jag lite på teven när jag åt lunch med på filmkanalerna någon Svensk film Huss eller nått sånt. Så mer? Nu kommer nya avsnitt på Simsons och Family guy till fredag så går den nya igång igen. Så mer? Kass dag idag var trött hela dan och hade inte lust med nått idag men jag gjorde ändå mina en och en halvtimme idag så okey då. Jo det är lotto så jag räknar med era tummar idag, så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Mer? Jo min uppkoppling gick inte igång i morse heller men den reparerades med supportassistenten så det var lugnt. Mer? Kort blogg nästan hela tiden nu men det händer inte så mycket nu mera. Nä nog för idag kommer igen imonn med mer efter träningen.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för att köra imonn. Nu skall jag snart höja igen ja det är ett par veckor kvar men, skall då bara höja med ett kilo på allt tror jag.

ROMAN: Jaha körde mina timmar idag med men det gick trögt men det är ju för att jag är trött så. Dålig sömn så blir det så inte mycket jag kan göra åt det.

MUSIK: Ja då är det nya låten imonn kommer bli svår att spela in men hoppas jag kan klara det vi får se imonn.

Lotto har inte ringt idag så ingen storvinst men kanske lite, vi hoppas på det. Nu är det dags igen att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: