söndag 26 februari 2012

Söndag 26/2-2012 20:03

DAG: Jaha natt då igen, somnade som jag skulle igår och sov fram till fem, låg sedan vaken fram till sju tiden då jag somnade om igen. Vaknade igen till åtta sedan nio och så sist till tio. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så degade jag fram till tolv då jag gick igång med dammsugningen. Så efter denna så drog jag igång med hemsidan idag hade inte MixMegapol uppdaterat igen så det var bara två idag. På spotify sidan var det 145 146 och startsidan var det 174 175 så sedan la jag upp på facebook och twitter med. Så efter detta så fick jag invänta min lille far som gav sig åstad idag men lite till mig. Han hade med sig en stekpanna och en stor påse med godis. Så och jag tänkte idag se nått på boxen men det fanns inte nått att se idag. Så efter han hade gått så satte jag mig och läste, och jag satt länge idag ända fram till tjugo över fyra satt jag. Så jag kom igång med middagen sent idag och jag fick ta mina tabletter innan jag var klar med middagen idag så jag somnar inatt. Såg på Discovery när jag åt guld rusch såg jag lite på när jag åt. Och jag var klar med middagen till sex tiden så jag skippade lunch idag, jag hade kotletter med klyft idag. Så mer? Ja mer nere på roman då om vad jag läste och lite till. Nä nog för idag säger jag och ses igen imonn. Jo det var med lotto också jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra igen då ja men jag har ont i ryggen, tror detta beror på de nya armhävningarna fick ta tablett för ett par dagar sedan och känner av det idag med. Nu kan det vara sängen den är sned men jag hoppas att det är armhävningarna som gör det. Men jag skall köra dem ändå så får jag stretcha ut ryggen och nacken varje kväll. Vi hoppas att det inte är sängen då ligger jag illa till.

ROMAN: Ja tisdag är det klippning som gäller så inte förrän till onsdag blir det nått på denna punkt. Så har jag idag läst mycket på hypnotisören trodde det skulle bli ett lätt slut på den men så var inte fallet. Har blivit rätt spännande nu, men så läser jag längre nu med.

MUSIK: Ja om det nu blir nått med sången de har till onsdag på sig kommer det inget då så blir det inget av med det. Då får vi se vad jag gör men kommer söka till hösten igen men blir det då inget igen så vet i fan vad jag gör. Men det är länge kvar tills dess så jag väntar tills dess och nästa vecka kanske jag får svar ändå så.

Jaha lite på lotto hade suttit gott så vi håller tummarna för det hoppas jag. Nu är det bara detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: