lördag 25 februari 2012

Lördag 25/2-2012 20:11

DAG: Jaha natten då ja, somnade till halv två tiden och sov sedan rätt bra men vaknade ett antal gånger under morgonen. Låg kvar till elva tiden innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Nej innan jag gjorde detta så betalade jag alla räkningar för denna månaden. Fick över 2000 denna månaden rätt bra men då skall jag kanske köpa kursen och så blir det försäkring sedan nästa månad med. Så efter detta så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag drog ut och handlade lite. Sedan hem igen och gick igång med storstretchen sedan till tre tiden. Så efter denna så gick jag igång med middagen, hade idag köttfärssås och pasta. Såg på teven gjorde jag med min inget inspelat idag såg på Discovery ett tag när jag åt. Så mer? Ja det har inte hänt mer idag faktiskt jo jag laddade in kronor för spelet idag fick rabatt så jag tog 70 för 60 spänn. Så mer? Jo det är ju lotto idag så jag återkommer med info på twitter idag eller så imonn till twitter om jag inte vann stort, eller så till måndag om det inte blev nått. Så mer? Ja kommer inte på mer idag så jag säger så att jag kommer igen imonn med mer då¨.

TRÄNING: Japp storstretch idag och jag gjorde riktiga armhävningar idag och det var tungt som fan. Så jag klarade bara sju sista gången, men det blir bättre till måndag hoppas jag.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag och jag är snart klar med första omgången eller om jag kallade det andra minns inte nu. Så sedan kommer omgång två eller tre hur jag nu räknade innan. Så får vi se om det blir en bok av det tillslut.

MUSIK: Idag har jag inte gjort nått på denna punkt.

Så tummarna för mig tack så återkommer jag med info om hur mycket jag vann. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: