fredag 24 februari 2012

Fredag 24/2-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen som vanligt då ja, somnade som jag ville igår men sov sedan bra fram till fem låg sedan vaken fram till åtta tiden eller om det var nio. Somnade sedan om igen fram till tio men somnade igen, idag så låg jag envist kvar tänkte nä idag skall jag somna om igen. Så fram till halv tolv så kom jag ur sängen rätt snabbt eftersom jag skulle ner till tvätten till tolv. Duschade och till tolv så drog jag ner och fick in tvätten. Sedan upp och fick i mig frukosten sedan igen till kvart i ett så drog jag ner och hängde upp den. Och idag hade jag ingenstans att gå så jag slöade hela dagen idag, gjorde inte nått fram tills klockan slog, nej. Till två tiden så gick jag igång med träningsmaten, det vill säga kycklingen som jag brukar ta. Stekte den och sedan så stack jag ner till kvart i fyra och hämtade upp tvätten. Och gick igång med middagen hade idag chili concarne (Jag vet det stavas inte så men jag vet inte hur så det får bli så ändå, ni fattar nog) med ris. Skulle idag ha sett min serie men som jag sa igår så utgick den idag. De sa att det gjorde ett uppehåll i USA så då fick den göra samma här. Så mer? Jo sedan så åt jag lite lunch med och såg på weelers deelers (ja stavs nog inte så heller men ni fattar nog ändå hoppas jag) sedan till sju tiden så diskade jag och laddade hem nya roboform både på denna datorn och musikdatorn. Så sedan har jag lagt in mitt kontokort på Telia backup så jag slipper avgiften för faktura på båda datorerna. Så mer? En helt okey dag idag trotts att jag vaknade så tidigt men som jag sa så låg jag kvar och gick inte upp så tillslut så somnade jag om igen. Det händer inte så ofta men idag gick det bra. Så mer? Jo jag körde igång skannern på båda datorerna idag men till två tiden. Och de var rena som vanligt. Så mer? Jo det skall gå en ny serie igen som jag redan sagt den skulle komma till den 2é men ser jag på menyerna så finns den inte där, såg på två ställen men fan vet vad som är fel. I menyerna eller på Canal+ tror dock det är menyerna som säger fel skall kolla upp detta lite mer lite längre fram igen. Så mer? Nä inte mer idag blev lite längre idag än vanligt men kan vara för att jag var uppe så tidigt, ja jag var ju inte uppe men vaknade så pass tidigt. Brukar bli långt då så även idag, men nu är det nog för idag.

TRÄNING: Ja då är det storstretch igen imonn skall då köra armhävningarna rätt som jag skall göra dem. Har fuskat innan och lite nu med men skall köra riktigt imonn. Men jag skall ut och handla lite med innan jag går igång så vi hoppas jag blir klar i tid.

ROMAN: Japp får jag bra sömn så skall jag köra imonn igen då ja, har inte så långt kvar nu på denna omgången. Vi hoppas på bra sömn.

MUSIK: Har kört lite idag på denna punkt gick igenom ackorden idag lite grann hade inget att göra så jag körde lite idag. Så jag hade lite fel sedan innan men rättade till detta idag. Nu kan jag alla plus 7 och moll men då har jag lite kvar det är de vanligaste som jag har kört idag.

Japp inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: