torsdag 16 februari 2012

Torsdag 16/2-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då, somnade som jag ville igår och sov sedan fram till tio tiden. Men ett par gånger så vaknade jag där innan men bara korta stunder. Till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten sedan startade jag upp musikdatorn. Höll på med detta fram till tre tiden då jag la ner för dagen. Och till fyra så drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretch så middag på det. Såg på family guy när jag åt och sedan lite på 2½. Så mer? Jo jag vann inte nått heller på lotto men det är som det brukar vara så. Mer då? En bra dag idag så jag får se om jag sover natt, brukar bli lite svårt om träningen går bra då har jag svårt att somna sedan. Vi får se hur det går inatt. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni tittar in då, ses.

TRÄNING: Jaha körde mitt pass idag och sedan löpningen och allt gick bra idag. Vi hoppas att jag somnar inatt bara brukar bli lite kasst när det går bra på gymmet. Ni får veta hur det gick imonn.

ROMAN: Japp bra sömn så skall jag köra imonn igen då ja, nu har jag redan denna vecka tappat en dag så bra sömn tack.

MUSIK: Ja idag så gjorde jag om lite blås och så gjorde jag trummorna sedan och låten är klar men jag har bara hunnit skriva två verser så det är två kvar. Men det gick bra idag fick lägga blåset lite senare för jag hade inte kollat med texten innan. Och jag fick till det just innan det gick över till nästa takt. Det är bara tre noter men låter okey ändå. Så nu har jag som jag sa bara två verser kvar sedan är jag klar med denna med. Vi håller tummarna för att kursen blir av så jag kan lära mig att sjunga. Skulle inte detta hända så kommer jag testa till slutet av året och försöka igen. Efter detta så vet jag inte vad jag gör sedan, så det hänger på kursen så ni vet.

Japp det är ånyo dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: