tisdag 31 januari 2012

Tisdag 31/1-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en rejält kass sådan med, kunde inte somna igår trotts att jag tog mina tabletter så gick det inte. Låg till över tre innan jag tillslut somnade, sov sedan fram till elva tiden. Men kom inte ur sängen förrän till halv tolv, fick i mig frukosten och så drog jag till klippningen. Så efter detta så gick jag hem igen och gjorde inte nått låg mest på sängen. Så till tre tiden så drog jag igång med middagen, ja jag fick igång ugnen och till halv fyra så var den varm. Idag så hade jag karréer med pommes och pepparsås, såg på min serie idag när jag åt med. Hade en till inspelad men fick inte med det jag ville i söndags så jag raderade den. Så efter detta så la jag mig på sängen igen och glömde att läsa idag med kom jag på nu. Skit också. Så mer? Kass dag idag men fick ändå gjort det jag skulle, jo jag har gjort mer idag kom på det nu. Jag fick ett samtal från kursen men mer om detta nedan. Sedan så ringde jag till läkarcentralen och fick nya recept har inte sett om de har gått in men skall i så fall till fredag och hämta dem. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera, jo igen det är lotto men har inte fått samtal ännu så ingen storvinst iallafall men kanske lite. Ni får veta på twitter eller så imonn om det inte blev nått alls.

TRÄNING: Ja inte mycket att säga idag på denna punkt.

ROMAN: Ja vi hoppas på bättre sömn inatt så skall jag nog köra loss imonn igen då ja.

MUSIK: Ja fick ett samtal idag på mobilen men jag hade inte kommit upp så det var ett inspelat samtal. Och det var från kursen de skjuter upp den till vecka 9 och så ser de om det  har kommit in fler som vill. Och så sänker de priset till 895 istället för 1050. Så vi får se om det blir nått av det ändå då, återkommer om detta när det är dags.

Lotto så jag räknar med era tummar idag kanske lite så spana in twitter om jag fick nått. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: