måndag 9 januari 2012

Måndag 9/1-2012 20:04

DAG: Jaha sen idag men jag satt och spelade ett spel på facebook, gör det då och då men inte så länge i taget men en stund. Men nu till natten, somnade som jag skulle någon gång till tolv tiden sov sedan bra under natten men vaknade ett antal gånger under morgonen. Till elva så kom jag upp och fick i mig frukosten och så ringde jag till kursen, mer om detta nedan. Så efter detta så satte jag igång med musiken körde den fram till tre idag. Men jag fick igång musikdatorn en gång till för att lyssna på det jag hade gjort, just innan fyra. Sedan drog jag till träningen och sedan hem stretch och så middag på det. Såg på family guy när jag åt sedan lite på 2½ innan jag diskade och så blogg på detta. Jo jag spelade ett spel med på facebook men det har jag redan sagt. Så mer? Snö idag men när jag gick hem från gymmet så regnade det så det finns nog inte kvar tills imonn. Snö är okey men regn är inte okey, gillar inte detta av någon anledning. Så mer? Jo lotto inte nått på det såg jag igår men det är ju som det brukar vara så. Mer då? En bra dag idag hoppas på bra dag imonn med så skall jag skriva igen. Men det börjar med en bra natt så vi börjar med det.

TRÄNING: Träningen gick bra idag känns på bröst och så rotationerna men annars så var det lugnt idag. Men det kommer ta tid innan jag kan höja tänkte att det är så lätt jag lyfter så men det blir illa tungt när man kör superset.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då ja, men det kommer inte bli så många sidor till i den kanske upp till 200 inte mer än detta. Men jag skall lägga till mer men blir nog inte mer ändå skulle jag tro. Får jag bara till det så är detta okey med.

MUSIK: Ja kom upp till elva idag så jag tog och ringde med en gång till kursen och det hade gått in men jag fick inget mail om det. Hon skickade ett idag men tror inte jag skall betala förrän till slutet av denna månaden. Det är inte bra det måste se till att jag inte gör av med pengarna innan dess. Så gjorde idag vers och refräng på text men den blir rätt lång vet inte vad jag skall göra åt det men vi får se sedan la jag på lite blås med men vet inte om jag skall ha det så. Skall se till torsdag hur jag gör med det, skall nog göra om det men vi får se.

Japp det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: