onsdag 25 januari 2012

Onsdag 25/1-2012 20:13

DAG: Jaha ännu en kass natt, somnade som jag skulle men sov sedan bara fram till fem. Låg sedan vaken fram till sju innan jag gick upp och drog i mig en storfrukost. Blev oxpytt idag och en kyckling klubba och så två mackor. Efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå tolv så jag kunde dra till ICA för att handla. Så till kvart i så drog jag ut och köpte första rundan, kött. Sedan hem och packade in allt detta så andra rundan med allt annat än kött. Men jag glömde dra mitt kort skall se om detta går att göra efter sedan till fredag tänkte jag. Så väl hemma så började jag att städa köket men det var inte så lätt som jag hade hoppats på. Men tillslut så fick jag rent kakelplattorna men jag fick ta en svamp med vit borst på för att få bort det. Det är nog en fem sex år sedan jag gjorde detta så ja det var skitet men nu är det rent men inte hela. Orkade inte köra hela idag och så gick jag igång med middagen med. Skall se en dag så blir resten gjort med, men får inte ta ut mig. Skall jag vara ärlig så är det det tråkigaste jag vet att städa, så jag skyller på att jag är sjuk så slipper jag. Men inte idag men resten är lätt smutsigt så det kommer ta kort tid. Så mer? En kass dag idag jävligt tidig morgon och lite sömn men hoppas sova inatt så jag kan köra träningen imonn. Så åt jag middagen och såg på mina serier och så lunch men fick inte ner så mycket idag brukar bli så efter kass natt. Mer? Jo jag betalade räkningar idag med jo på tal om detta så skall jag ta och ringa imonn till kursen.  Tror inte den blir av eftersom de inte har skickat nått ännu. Men jag ringer imonn och hör efter så har jag 1000 mer att leva på om den inte blir av men jag hoppas det blir av. Ni får veta imonn.

TRÄNING: Jaha har packat idag och är redo för träningen imonn. Så är det över tills lördag sedan är träningsveckan över.

ROMAN: Ja vi hoppas på bättre sömn till lördag då eftersom det är tvätt på fredag så går den dagen bort. Men lördag pigga och nyktra så kör jag igen.

MUISK: Ja lite mer text blir det nog imonn så skall jag ha lite mer musik med ett och annat break, och så mer musik. Får se om jag får till nått imonn.

Dagen är till ända och en kass sådan med men det blir bättre imonn hoppas jag på. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: