lördag 14 januari 2012

Lördag 14/1-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade bättre igår och sov sedan rätt bra fram till sex tiden. Då jag låg vaken ett tag men somnade om igen fram till tio tiden. Låg sedan fram till elva innan jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan så fick jag för mig att sälla in teven det kommer nya ändringar på det så jag måste ställa in nya kanaler sedan så jag fick för mig att göra en test idag. Det tog en illa tid för det var inte så lätt som jag trodde men till ett tiden så drog jag igång med romanen. Körde bara en timme idag för jag skulle ut och handla men jag kom också på att jag måste göra träningsmaten idag. Hade inte tagit fram köttfärsen men gjorde det idag så jag skulle göra maten sedan efter jag tränade. Men jag stack ut och handlade lite och så hem igen och då körde jag träningsmaten med innan jag gick igång med stretchen. Så inte förrän till fyra så drog jag igång med storstretchen efter denna så var det middag som gällde. Hade idag hamburgare och pommes men jag kom på idag när jag gjorde träningsmaten att jag inte hade ketchup så jag fick dra en runda till till affären, men jag tog närbutiken idag så slapp jag gå så långt. Så sedan såg jag på ingenting idag fanns inte nått inspelat idag. Men jag såg på Discovery lite om skepp idag när jag åt detta. Så mer? Nä inte mer idag jo,  det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag så jag kan kamma hem lite stålar idag.

TRÄNING: Jaha storstretch idag och rätt segt som vanligt på lördagar. Men hade lite träningsvärk i armarna idag och igår. Underligt men har inte haft det innan men fick det idag skumt men jag kör på som innan ändå. Så får vi se till torsdag om det känns då med, kanske är detta för att jag fick krypningar i armarna innan med.

ROMAN: Ja eftersom jag fick för mig att ställa in teven så kom jag igång sent idag. Och jag körde sedan bara en timme idag, och det var tur för jag hade glömt träningsmaten så det var tur att jag körde kort pass idag.

MUSIK: Ja till måndag så skall jag köra igen då blir det text som gäller vi får se hur det går då.

Japp igen är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: