onsdag 18 januari 2012

Onsdag 18/1-2012 20:14

DAG: Jaha lite sen idag men jag fick äntligen spelet att fungera och jag fick mina pengar med. Så jag spelade lite idag och glömde tiden, men nu till dagen. Ja eller natten. Somnade till ett tiden som jag skulle men sov inte så bra sedan. Många vak inatt men kom upp ur den till elva tiden, fick i mig frukosten och så dröjde jag till halv tolv innan jag gick igång med romanen. Tänkte killen skulle ringa men det gjorde han inte så jag gick tillslut igång med romanen ändå. Så till ett tiden så ringde han och jag fick klart för mig hur det gick till. Så körde sedan romanen fram till kvart i tre tiden. Då jag drog i mig en mjukis och funderade på vad jag skulle ha till middag idag. Så till fyra tiden så kom jag igång med middagen. Hade idag fläsk och potatismos gott mos med, såg min serie idag med House han kom ur fängelset idag. Så sedan mer serier efter detta det gick över till lunch och jag såg serier då med. Så sedan gick jag upp och svarade på en undersökning och fick inga pengar alls skulle fått 80 men fick inget. Så jag blev trött och la ner för dagen, men så nu just innan bloggen så hade pengarna kommer in. Det är rätt mycket skulle ha kostat mig 90 spänn att få detta om jag köpte det. Så det var okey. Mer då? Jo sedan la jag mig och väntade på att klockan skulle slå åtta men kom då på att jag skall läsa idag. Så jag satte mig och läste ut boken idag alla 336 sidor är lästa och jag skall nu gå över på nästa bok. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så är det sista träningen innan helgen så är det sedan bara storstretchen kvar sedan till lördag.

ROMAN: Ja körde på idag igen och det gick bra idag. Så skall jag sedan gå på andra omgången. Har nu tre ark kvar att skriva så skall jag nog kunna få till det hoppas jag.

MUSIK: Ja till nästa vecka skall nog det komma om det blir nått av med kursen. Så jag måste spara pengarna tills dess, men det skall nog gå bra hoppas jag. Imonn skall jag fila på texten ett tag.

Japp det är lotto idag och jag räknar med era tummar som vanligt så får ni reda på twitter om det blev nått annars imonn om det är så att det inte blev nått. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: